mobiel menu openen
  • Alle kerstbomen zonder bezorgkosten!
  • Zelf bezorgdatum selecteren
  • In bijna heel Nederland bezorging tot in huis!

Waarom je nu online een echte kerstboom kan kopen!

Kerstboomparadijs is ontstaan vanuit de bedrijven van twee enthousiaste jonge ondernemers. Gert-Jan Keurs en Ronald Menges. Beiden hebben we een eigen vakgebied en voor de verkoop van echte kerstbomen via internet vullen we elkaar daarin perfect aan!

Gert-Jan

Het idee om echte kerstbomen via een webshop te verkopen komt van Gert-Jan. Hij is zoon van twee ondernemers die een succesvol bedrijf hebben opgebouwd in de verkoop van graszoden. Direct nadat Gert-Jan van school ging, startte hij meteen bij zijn ouders in de zaak en begon ook met een eigen hoveniersbedrijf. Door zijn enthousiasme, harde werken en eerlijkheid groeide zijn bedrijf elk jaar en ontstond er een vaste klantenkring. In de wintermaanden had hij wat minder te doen en daarom begon Gert-Jan kerstbomen te verkopen, gewoon vanaf het terrein bij zijn eigen bedrijf en dat van zijn ouders in Zwartemeer. Ook dít werd een succes en Gert-Jan vatte het idee op om zijn kerstbomen ook via internet te gaan verkopen. Hij vroeg zijn websiteontwikkelaar Ronald om mee te doen.

Ronald

In 2009 was Ronald afgestudeerd in informatica en begon ook meteen een eigen bedrijf, genaamd Cow XL. Ja, een beetje een rare naam, maar daardoor onthouden veel mensen het meteen! Al na enkele jaren begon Ronald ook te werken voor de bedrijven van Gert-Jan en zijn ouders. Er was een goede klik en toen Gert-Jan vroeg of Ronald samen met hem het online avontuur met de kerstbomen wilde aangaan, hoefde hij niet lang na te denken. Zijn expertise in websiteontwikkeling en online marketing kwam goed van pas om de kerstbomen online aan de man te brengen.

Kerstboomparadijs

In 2018 kon voor het eerst (bijna) heel Nederland echte kerstbomen online kopen via onze webshop. Het liep niet meteen storm, maar al meteen wisten klanten uit het hele land de webshop te vinden. Hoewel we verlies draaiden vanwege de investeringen, werden we enthousiast, omdat we zagen dat Nederland interesse heeft in het online kopen en thuis laten bezorgen van een echte kerstboom van goede kwaliteit. In 2019 verwachten we te groeien in het aantal bestellingen en over een paar jaren willen we de grootste zijn in de online verkoop van echte kerstbomen! Help je ons mee 😊

Groet van Gert-Jan en Ronald

> Klik hier om de kerstbomen te bekijken!

Ons show- en afhaal terrein in Zwartemeer (Drenthe)

Ons

Ons

Ronald

Ronald

Gert-Jan: de man van het groen

Gert-Jan: de man van het groen

Dit product is toegevoegd aan de winkelwagen
Vind ons op social media

Bezorgkosten

Bij alle producten is de bezorging gratis!

Afrekenen

Als je bij ons een echte kerstboom bestelt en laat bezorgen, dien je meteen te betalen via Ideal.

Kerstboom Paradijs is een onderdeel van Graco Kerstbomen en Cow XL.

Bezorging:

Bezorging is gratis bij elke bestelling!

Gemeente Emmen

In de gemeente Emmen bezorgen wij zelf. Hierbij bezorgen we op de gekozen dag, we kunnen helaas geen tijd aangeven.

Landelijk, behalve zeeland en waddeneilanden

In de rest van het land, met uitzondering van Zeeland en de waddeneilanden bezorgen onze partner Logique voor ons. Je ontvangt ongeveer een dag voor de bezorging een e-mail met een track & trace link. 

Bezorging tot over de eerste drempel

De bestelling wordt tot over de eerste drempel van de woning of het gebouw bezorgt. Indien niemand thuis dan wordt de bestelling op de meest logische plaats achtergelaten. Er kan geen tweede bezorgmoment plaatsvinden en niet aanwezig is geen reden tot restitutie van de kosten.

Bezorgdatums:

Er zijn momenteel geen bezorgdagen (meer) gepland.

Moet de kerstboom worden bezorgd binnen de regio Emmen?

Ja Nee