• Echte kerstboom thuis laten bezorgen vanaf € 37,50,-
  • Zelf bezorgdatum selecteren
  • In bijna heel Nederland bezorging

Echte kerstboom laten bezorgen

Gemak dient de mens! Als u een echte kerstboom in huis wilt, maar geen tijd of zin hebt om deze zelf te gaan kopen, dan laat u de kerstboom toch gewoon bezorgen!

> Klik hier om een echte kerstboom te bestellen!

Keuze uit diverse kerstbomen

Bij ons kunt u online kiezen welke kerstboom u straks in uw huis heeft staan! Verschillende typen bomen en verschillende groottes zijn uit te zoeken en te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Nordman
  • Blauwe spar
  • Fraseri
  • Fijnspar

Aan de hand van de afbeeldingen in het bestelonderdeel van de website kunt u gemakkelijk bekijken welke kerstboom het beste bij u past. U selecteert eenvoudig een type boom en een grootte én wanneer u deze wilt laten bezorgen.

Bezorgen als het jou past

Niet iedereen wil op 6 december de kerstboom in de huiskamer of tuin hebben staan. Bij ons is het daarom mogelijk aan te geven wanneer u de boom wilt laten bezorgen. Dat kan al voor Sinterklaas, maar ook later, tot een week voor de kerstdagen nog. De bezorgtijd is helaas niet exact aan te geven.

> Klik hier om een echte kerstboom te bestellen!

Een natuurlijke kerstboom

Een kerstboom blijft natuurlijk een natuurlijk product. De Nordmans, sparren en andere bomen zijn natuurlijk allemaal uniek. U weet daarom niet 100% zeker hoe de kerstboom die u laat bezorgen eruit zal zien. Wij leveren echter altijd kwaliteit. Bomen zijn mooi vol met mooie takken en hebben de juiste vorm. Kerstbomen die niet voldoen aan onze eisen worden niet verkocht. De grootte van de boom zal altijd voldoen aan de door u gewenste maat.

Kerstboom Paradijs

Zuidervaart Oostzijde 17
7894 EM Zwartemeer

Tel: 06 15 05 07 93
E-mail: info@kerstboomparadijs.nl
Dit product is toegevoegd aan de winkelwagen
 

Als je bij ons een echte kerstboom besteld en laat bezorgen dien je meteen te betalen via Ideal.


Kerstboom Paradijs is een onderdeel van Graco Groen en Cow XL.

afbeelding van Kerstboom Paradijs
naar boven