• Echte kerstboom thuis laten bezorgen vanaf € 50,-
  • Zelf bezorgdatum selecteren
  • In bijna heel Nederland bezorging
  • Nordmann, Fijnspar en andere bomen
  • Meteen online afrekenen, geen gedoe aan de deur

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling op het door jou aangegeven moment bij je te laten bezorgen. Bij het bestellen geef je aan wanneer je de bestelling wilt ontvangen (of is speciale gevallen afhalen). Dit is op het snelst de volgende dag, maar dit is niet altijd haalbaar en afhankelijk van de mogelijkheden van onze transporteur en de weersomstandigheden. Bestel dus niet op het laatste moment!

Als het niet lukt

Niet altijd lukt het ons echter om het aangegeven moment na te komen, soms zijn producten niet voorradig of hebben we zoveel aanvragen dat we op die dag niet voldoende kerstbomen kunnen verwerken en dan kan de levering van de bestelling iets langer duren. Wanneer wij onze afspraken niet kunnen nakomen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten die voor jouw bestelling gelden zie je wanneer je in je winkelwagen kijkt en mogelijk nadat je de postcode waar moet worden geleverd hebt opgegeven.

Aflevertijd

Levering verloopt via onze transporteur. De (exacte) tijd van aflevering is door planning en verkeer niet (altijd) aan te geven.

Kerstboom Paradijs

Zuidervaart Oostzijde 17
7894 EM Zwartemeer

Tel: 06 15 05 07 93
E-mail: info@kerstboomparadijs.nl
naar boven